Депутатите ще гласуват лятната си ваканция и оставката на Фидосова

Депутатите ще гласуват  лятната си ваканция и оставката на Фидосова
В рамките на заседанието няма да бъде проведен парламентарен контрол заради натоварения дневен ред в програмата на Народното събрание. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В петък депутатите ще гласуват проект за решение във връзка с лятната ваканция на Народното събрание за 2013 г. Също така парламентът ще гласува и оставката на Искра Фидосова от ГЕРБ, която подаде молба за прекратяване на мандата й в Народното събрание - само няколко дни след като името й се появи в тефтерчето на вече отстранения от съда председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, предаде агенция „Фокус“.

Народното събрание ще приеме промени в Закона за насърчаване на заетостта.

Депутатите ще гласуват промени в Закона за водите. Те ще обсъдят промени в Закона за допълнителния надзор върху финансовите конгломерати и ще гласуват три законопроекта за изменение и допълнение на Наказателния кодекс.

Народните представители ще разгледат промени в Наказателно-процесуалния кодекс, както и ще гласуват промени в Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности в публичния и частния сектор.

В рамките на заседанието няма да бъде проведен парламентарен контрол заради натоварения дневен ред в програмата на Народното събрание.

#народни представители #депутати #лятна ваканция #Народно събрание #Искра Фидосова #Филип Златанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"