Засипаха кралското бебе с подаръци

Засипаха кралското бебе с подаръци
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

След раждането на малкия Джордж принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха засипани с подаръци от целия свят. Един от най-оригиналните сред тях е пристигнал от кръчма в Кеймбридж, която щастливите родители посетили в края на миналата година (през първите месеци от бременността на Кейт).

Кръчмата „Зеленият крал“ е запазила постоянно място за първородния син на херцога и херцогинята на Кеймбридж, като го е маркирала със специална табела, пише Hello.

„Искаме кралското семейство да знае, че са добре дошли при нас по всяко време, а за кралското бебе винаги ще има запазено място“, сподели управителят на кръчмата Джон Цечини.

Практичен и същевременно изискан подарък получи новороденото кралско бебе от дизайнера на бижута Тео Фенел. Той създал уникална гривна за талисмани от 18-каратово бяло злато с прикачена към нея мини кутийка, инкрустирана със скъпоценни камъни и с инициалите на новороденото, в която да се държи кремът против подсичане.

Президентът на Израел Шимон Перес също изненадал младите родители с оригинален подарък – комплект дрехи (шапка, чорапчета, бяла ризка с щампа „От Израел, с любов“, синя вратовръзка и панталони).

#Джордж #принц Уилям #Кейт Мидълтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »