Михаил Миков: Посланиците, които се изказаха за протестите, да коментират и сега

Михаил Миков: Посланиците, които се изказаха за протестите, да коментират и сега
Според председателя на Народното събрание, Бойко Борисов е печелившият от ескалацията на напрежението и го стимулира всячески. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на парламента Михаил Миков призова посланиците, които се ангажираха с позиция за протестите, да бъдат достатъчно активни и днес и да изкажат позиция, която да върне обстановката в страната в рамките на законността и на нормалното функциониране на парламента в една демократична страна.

„Всеки трябва да си зададе въпроса къде иска да отиде България. Всеки български гражданин трябва да си зададе въпроса „Накъде вървим?“. Готови сме да чуем всички граждани, но гражданите трябва да могат да чуят своите политици, да уважават демокрацията, защото тя е най-доброто измислено поне засега“, коментира Миков пред БНР.

Според председателя на Народното събрание, Бойко Борисов е печелившият от ескалацията на напрежението и го стимулира всячески.

„Ние не се притесняваме от предсрочни избори, но те няма особено да променят политическата конфигурация, напротив, България ще влезе в спирала на делегитимация на институциите“, заяви Миков.

#протест #Бойко Борисов #Народно събрание #Миков #Михаил Миков #посланици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"