„Байер Леверкузен“ не иска Бербо

„Байер Леверкузен“ не иска Бербо
„Единственото нещо, което мога да кажа е, че в момента трансфер на Димитър Бербатов в друг клуб не стои на дневен ред“, обяви агентът на нападателя Емил Данчев. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

„Байер Леверкузен“ няма намерение да привлича българския нападател на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов, обяви изпълнителният директор на „аспирините“ Волфганг Холцхаузер.

През седмицата се появиха съобщения, че българинът е бил в Германия, което пък доведе до слуховете, че той ще премине в отбора на „Леверкузен“ или в „Байерн Мюнхен“, съобщава БГНЕС.

„Байер“, които продадоха българина на „Тотнъм“ през лятото на 2006 година, обаче потвърдиха официално, че не смятат да връщат голмайстора на стадион „БайАрена“.

„Четох, че Бербатов е бил във Франкфурт и съм наясно с публикациите, че ние сме щели да започнем преговори за неговото привличане. Това бе интересна новина за мен“, сподели Холцхаузер за „Екпрес“.

„Аз не обичам да казвам думичката „никога“, но в момента ние не смятаме да правим подобен трансфер. Освен това още от днес мога да ви кажа, че ние няма да преследваме неговия подпис и през лятото“, добави шефът на елитния немски клуб.

Агентът на Бербо – Емил Данчев, пък отрече пред руските медии, че неговият клиент ще бъде трансфериран в „Анжи Махачкала“ или ЦСКА, както се заговори през седмицата.

„Обикновено аз не коментирам спекулациите в пресата. Те могат да си говорят, каквото си поискат“, каза Данчев пред „Советский спорт“.

„Единственото нещо, което мога да кажа, е, че в момента трансфер на Димитър Бербатов в друг клуб не стои на дневен ред“, добави категорично Данчев.

#Байер Леверкузен #Байер #Байерн Мюнхен #Тотнъм #Манчестър Юнайтед #Димитър Бербатов #Бербо #Емил Данчев #ЦСКА #Германия #Франкфурт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »