Сидеров: Демокрацията отива на кино

Сидеров: Демокрацията отива на кино
„Човек, който е избран с измама, той стъпва на гнила основа“, заяви Сидеров по повод изборите, на които новият президент Росен Плевнелиев беше избран, според него нечестно. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Демокрацията отива на кино – това е нашата тревога и затова са нашите плакати.

Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров след първата реч на новоизбрания президент Росен Плевнелиев в парламента, предаде Агенция „Фокус“.

По повод плакатите на „Атака“ срещу президента Росен Плевнелиев, Сидеров заяви, че това е форма на протест, която е приета в цяла Европа и в Европейския парламент редовно я има.

„Всеки български гражданин има право да изрази своето мнение. Тези избори бяха грубо фалшифицирани и се получи подмяна на вота на хората, измама. Аз не мога да си замълча и в момента, в който г-н Плевнелиев излиза и обещава светло бъдеще и цялата захаросана картина, да си замълча и да не кажа, че той е избран с измама“, коментира Сидеров.

„Човек, който е избран с измама, той стъпва на гнила основа. Затова бяхме длъжни да кажем, че този човек е избран с измама“, каза още лидерът на „Атака“.

Според Сидеров неговата партия остава единствената политическа сила, която казва истината в парламентарната зала. По думите му всички останали са потънали в блатото на лицемерието.

„Няма нужда от парламентарни избори, ако така ще са нещата. ГЕРБ ще си начертаят процентите, ще си купят хората, ще сложат МВР да контролира всичко и няма никакъв смисъл вече да се явяваме на избори“, коментира Сидеров.

Той отрече да се е срещал с премиера Бойко Борисов събота и неделя.

#Атака #Волен Сидеров #президент #Росен Плевнелиев #Бойко Борисов #премиер #Европа #Европейския парламент #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »