"Берое" с тежка загуба от "Апоел" в Стара Загора

"Берое" с тежка загуба от "Апоел" в Стара Загора
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

"Берое" загуби шансове да продължи участието си в Лига Европа, след като загуби домакинството си на "Апоел" Тел Авив с 1:4 в първи мач от втория квалификационен кръг на турнира.

Феновете на старозагорци бяха напълнили стадиона в града на липите в очакване на европейски футбол, но бяха разочаровани от представянето на своите любимци, съобщи БГНЕС.

Още в петата минута доскорошният футболист на ЦСКА Лукас Саша огорчи домакините с точен изстрел отдалеч, а няколко минути по-късно резултатът вече бе 0:2 след попадение на Омар Дамари. Възпитаниците на Петър Хубчев се върнаха в мача в 25-та минута, когато Венци Христо отбеляза след центриране на Пламен Крумов.

В 51-та минута "Берое" имаше отличен шанс да изравни, но ударът на Зафиров с глава премине на сантиметри от страничната греда. Само три минути след това Дамари сложи край на интригата с трети гол за гостите след отлична асистенция на Саша. В 61-та минута Шехтер бе изведен сам срещу Иван Караджов и оформи крайното 4:1, с което направи реванша в Израел безсмислен.

#"Берое" #"Апоел" Тел Авив #Лига Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"