HUAWEI Ascend P6 вече и в България

HUAWEI Ascend P6 вече и в България
Максим Бехар - управител на M3 Communications Group, Inc. и Руки Лиу, изпълнителен директор за „Хуауей Технолоджис България“, представиха новия Ascend P6 на HUAWEI
A A+ A++ A

Най-тънкият телефон в света е на пазара от края на юли 2013 г.

HUAWEI представи Ascend P6 в България днес на специална пресконференция. Най-тънкият телефон в света, едва 6.18 mm, разполага с 1.5GHz четириядрен процесор и елегантен метален корпус. Със своя 4.7-инчов дисплей, с високата разделителна способност, иновативна 5MP предна камера и изключителен софтуер, HUAWEI Ascend P6 е въплъщение на елегантността.

HUAWEI Ascend P6 ще се предлага на българския пазар от края на юли 2013 г. на цена 19,90 лв./месец с двугодишен договор на тарифен план MaxiCall XXL на Vivacom.
„Ascend P6 е най-новият смартфон, който показва нашия ангажимент към създаване на най-добрите продукти в класа, за удоволствие на потребителите в целия свят. Европа е приоритетен пазар за Huawei, а Ascend P6 е само началото за постигане на целта ни да бъдем най-добрата марка за мобилни телефони в света до 2015 г.“, каза Руки Лиу, изпълнителен директор за „Хуауей Технолоджис България“, на първото за Източна Европа представяне на Ascend P6.

HUAWEI Ascend P6 е изключително тънък – 6.18 мм, и тежи само 120 грама. Дори толкова малък, че да влезе в най-малките джобове или чанти, стилният HUAWEI Ascend P6 е проектиран така, че да бъде забелязан и пожелан! Той разполага с 1.5GHz четириядрен процесор, Android 4.2.2 операционна система, 2000mAh батерия, 4.7-инчов HD LCD дисплей с технологията MagicTouch – засилената чувствителност на екрана, реагиращ на допир дори когато носите ръкавици.

Като водещ смартфон от серията Ascend P, HUAWEI Ascend P6 е въплъщение на модерния дизайн със своите заоблени ъгли и неповторими форми. Смартфонът е с изчистен метален корпус и естествено заоблени форми, като едновременно с това е елегантен и интуитивен. Невероятно красив, Ascend P6 съчетава в себе си модерните функции с удобството.

HUAWEI Ascend P6 е перфектният телефон, с който ще можете да правите снимки, благодарение на неговата 5MP предна камера с технология за разпознаване на лица и създаване на снимки, които ще искате да споделите. Неговата 8MP задна камера с BSI F2.0 бленда и 4 cm макрорежим дава възможност за 1080p Full HD видеозапис и възпроизвеждане. Със софтуера си Huawei IMAGESmart и с функциите си за коригиране на контраст, цвят, автоматично разпознаване, фокусиране на обект и разкрасяване на лица, HUAWEI Ascend P6 превръща дори и начинаещия фотограф в професионалист.
HUAWEI Ascend P6 е дори още по-интуитивен и има възможност да бъде персонализиран с интерфейса на Huawei Emotion UI. Вдъхновен от хората и създаден за тях, Huawei е събрал и обобщил информация от над 5 милиона потребители, за да оптимизира и създаде най-новата версия на Emotion UI. Патентованият потребителски интерфейс Emotion UI включва актуализираните приложения Home Uni, Huawei Me Widget, MagicTouch и SmartReading. Новото при Huawei Emotion UI са панорамните снимки и функцията за разпознаване на лица от снимки.

Уникалните технологии на Huawei ADRX (Automated Discontinuous Reception) и QPC (Quick Power Control) позволяват пестене на батерията и увеличаване на производителността й с повече от 30%, в сравнение с батериите на смартфони с подобен капацитет. С функцията „мултискрийн AirSharing“ можете да се свържете с няколко устройства, за да улесните работата си и да споделяте документи по-лесно или да подобрите Вашето изживяване, когато играете игри.
HUAWEI Ascend P6 ще се предлага в черно, бяло и розово, в комплект със защитни силиконови калъфи в същия цвят. На българския пазар телефонът ще се предлага от края на м. Юли 2013 г

За устройствата Huawei

Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни, или една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Потребителските продукти са едно от трите основни бизнес направления на Huawei, включващи мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети.С над 25-годишния си богат бизнес опит в информационните и комуникационните технологии (ИКТ), широката си глобална мрежа, огромните си бизнес операции и партньори, Huawei е посветена на това да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

За повече информация посетете: http://consumer.huawei.com/

За редовни актуализации на Вашето Huawei устройство ни последвайте:

Facebook: www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile

YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

Flickr: www.flickr.com/photos/huaweidevice

#HUAWEI #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Телеком и ИТ
Последно от Телеком и ИТ

Всички новини от Телеком и ИТ »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"