Анджелина спасява връзката на Джони Деп

Анджелина спасява връзката на Джони Деп
Близката до актьора Анджелина Джоли неотдавна му е телефонирала, за да го помоли да не се разделя с 39-годишната френска певица. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

След 14-годишна връзка и раждането на двете им деца, Джони Деп и Ванеса Паради все пак са на път да се разделят.

Нещата са толкова сериозни, че приятелите на двойката, като Анджелина Джоли, започват да се намесват, предаде БГНЕС, позовавайки се на таблоиди.

Близката до актьора Анджелина Джоли неотдавна му е телефонирала, за да го помоли да не се разделя с 39-годишната френска певица.

От 1998 г. целият свят завижда на Джони и Ванеса, но очевидно 2012 година ще е годината на тяхната раздяла.

Слуховете за тяхната раздяла са стигнали и до Анджелина Джоли, която не остана безразлична и вдигна телефона, за да разбере каква е истината.

Според Digital Spy Анджелина Джоли се е ядосала от тази новина и веднага се свързала с партньора си от филма „Туристът“, с когото е запазила добри отношения. „Когато разбра какво се случва, тя веднага се обади на Джони Деп, за да види как да оправи положението. Тя го помоли да направи така, че да разреши проблема“, разказва близък до холивудската звезда източник.

Дали актьорът ще се вслуша в съветите на, както той определя Джоли, „една прекрасна личност, която здраво е стъпила на земята“, остава да се види.

#Анджелина Джоли #Джони Деп #Ванеса Паради #раздяла

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"