МОСАД пази „Апоел“ в Стара Загора

МОСАД пази „Апоел“ в Стара Загора
A A+ A++ A

„Апоел“ (Тел Авив) ще пристигне днес в Стара Загора. С тима ще има и много агенти на МОСАД, които ще се грижат за сигурността преди и по време на мача с „Берое“ от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Още от днес на стадиона в Стара Загора ще влезе в сила специален пропускателен режим, като ще има драконовски мерки за сигурност дори и за околните високи блокове.

До миналата седмица тимът бе на лагер в Полша, а по настояване на старши треньора Ран Бен Шимон ще пристигне по-рано в България, за да може по-добре да се аклиматизира към условията, съобщи „Фокус“.

„От гледна точка на сигурността ще има по-засилен контрол при пропускането на публиката за мача от втория предварителен кръг на Лига Европа между „Берое“ и „Апоел“. След съгласуване на действията си с Община Стара Загора може би ще наложим по-голямо ограничение за достъп до стадиона“, коментира комисар Илиян Илиев от ОД на МВР – Стара Загора, цитиран от „Меридиан мач“.

По думите му около 360 полицаи от цялата страна ще бдят за сигурността преди, след и по време на срещата.

„Мачът съвпада с навършването на година от датата на атентата срещу израелските граждани в Бургас. Готови сме да поемем фенове на „Апоел“ откъдето и да пристигат те. Ще засилим пропускателния режим. Ще създадем по-голяма зона за сигурност, в която няма да се допускат моторни превозни средства. Ще се извършват щателни проверки на всички зрители преди допускането им на стадиона, затова апелирам към тях да не носят обемисти предмети и багажи“, допълни Илиев.

#Мосад #Лига Европа #Стара Загора #"Берое"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"