Шефът на Общинския съвет във Варна се блъсна в автобус, карал пил

Шефът на Общинския съвет във Варна се блъсна в автобус, карал пил
Снимка: Petel.bg.
A A+ A++ A

Временният председател на Общински съвет - Варна Владимир Тонев от "Нашият град" се отървал на косъм от смъртта в пътнотранспортно произшествие от Златни пясъци към Балчик в района на Панорама, съобщава "24 часа".

Тонев се блъснал в автобус, движещ се в неговата посока след изпреварване.

„Срещу мен идваше челно друг автомобил с голяма скорост. Ако се бях сблъскал с него, можеше да има и жертви. Оказа се също, че настилката е мокра, защото беше валяло. Заради това спирачния ми път се удължи и се ударих в автобуса", коментира Тонев пред Petel.bg.

Той призна, че при проверка за алкохол на мястото на инцидента, дрегерът е показал, че нивото в организма му е над нормата. Той обаче е дал и кръвна проба, която по думите му ще потвърди, че не е пил повече от допустимото. От полицията посочват, че според дрегера водачът е управлявал с 0,97 промила алкохол в кръвта.

Тонев беше категоричен, че е бил сам в колата „Мерцедес ML", с която се е връщал от Балчик. Той обеща да даде повече подробности и коментари по случая след излизането на кръвната проба, което ще стане в понеделник.

Преди месец Тонев стана главен герой в друг инцидент с друг негов джип, който беше запален до Спортната зала, докато той играеше тенис.

#Варна #Владимир Тонев #Златни пясъци #Балчик #Тонев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници