ЧЕЗ подменя 50 км кабели в южни столични райони

ЧЕЗ подменя 50 км кабели в южни столични райони
ЧЕЗ започва ремонти за подобряване качеството на електрозахранването. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

„ЧЕЗ Разпределение България“ ще подмени над 50 км увредени кабели, съобщи livebiz.bg. Доставчикът информира, че до края на юли ще има прекъсвания на електрозахранването на територията на столичните квартали Симеоново, Драгалевци, Студентски град, Малинова долина, Витоша и част от селата Бистрица и Железница.

 

Извиняваме се на нашите клиенти за причиненото неудобство, но осъществяваме мащабен и сложен инвестиционен проект. Уверяваме ви, че чрез подмяната на тези кабели, качеството на електрозахранването ще бъде многократно повишено и в дългосрочен план ползите от ремонтните дейности ще са значими“, заяви Стефан Апостолов, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“.

Само от началото на 2013 г. общата стойност на откраднатите съоръжения възлиза на 306 хил. лева, а непреките щети вследствие на посегателствата са близо 720 хил. лв.

Клиентите на компанията могат да видят графика на планираните ремонти на интернет страницата на компанията: www.cez-rp.bg - в секцията „График планови ремонти“, както и да се обадят на денонощната телефонна линия на ЧЕЗ-0700 10 010.

 



#Стефан Апостолов #железница #Малинова долина #Студентски град #Драгалевци #Симеоново #ЧЕЗ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"