Сидеров обвинява Валери Симеонов за гей порно

Сидеров обвинява Валери Симеонов за гей порно
Сидеров ще сезира бургаската прокуратура за канали с гей порно, разпространени от СКАТ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Волен Сидеров сигнализира областния управител, кмета и директора на ОДМВР - Бургас, за нарушения на Валери Симеонов, съобщиха от пресцентъра на „Атака“, цитирани от „24 часа“.

Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров внесе при областния управител на Бургас Павел Маринов сигнал за незаконна експлоатация на оптично трасе от гр. Несебър до с. Св. Влас. Трасето се използва незаконно от 2006 г. до сега от собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов. В сигнала е описано още едно незаконно трасе - Бургас-Созопол-Приморско, което също се ползва от Валери Симеонов.

Вторият сигнал, също внесен при областния управител, е за незаконно поставяне на сателитни антени върху блока, в който се намира офисът на телевизия СКАТ. Незаконността на антените е потвърдена от РДНСК - Бургас, но въпреки това съоръженията не са премахнати.

Войната между Сидеров и СКАТ става още по-ожесточена.

Лидерът на „Атака“ заяви, че ще сезира бургаската прокуратура и за разпространението на телевизионни канали с порнографско съдържание, разпространявани от ТВ СКАТ. В порнографските канали има и такива с хомосексуално съдържание. Разпространението на подобни канали попада под ударите на Наказателния кодекс.

По време на посещението си при кмета на града Димитър Николов Сидеров поиска да се разгледат всички обществени поръчки за този и миналия мандат на Общинския съвет - Бургас, в това число и сделката на Валери Симеонов за закупуване на парцел. Николов обеща да изпрати информация за визираните обществени поръчки.

Волен Сидеров се срещна с директора на ОДМВР - Бургас, във връзка с подадената жалба срещу екипа на ТВ СКАТ, който нападна депутати на „Атака“ на бензиностанция в Бургас.

Припомняме, че в деня на инцидента „Атака“ повика полиция на място след нападението от екип оператори и репортер на ТВ СКАТ. Сидеров обърна внимание на факта, че някои от полицаите в Бургас са в отношения със собственика на СКАТ Валери Симеонов, и поиска обяснение от директора на бургаската полиция за тази зависимост. „В Бургас някои институции са зависими или се страхуват от Валери Симеонов“, допълни лидерът на националистите.

#Волен Сидеров #Бургас #Скат #Валери #Симеонов #Павел Маринов #Атака #Димитър Николов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"