Новият президент отказва да живее в Бояна

Новият президент отказва да живее в Бояна
Плевнелиев ще е първият български президент, който няма да живее в резиденция "Бояна." Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Росен Плевнелиев ще бъде първият президент, който отказва да живее във вила „Калина“ в президентската резиденция „Бояна“, съобщи самият той.

„Със сигурност ще намерим решение с НСО. Сто деца се изсипаха в дома ни за Хелоуин – разказа той. – Живеем в 21. век, има правила, ще ги спазваме, а и има интелигентни начини за сигурност. Моите деца имат едно прекрасно детство в „Резиденшъл парк“, не искам да ги затварям зад четири стени“, обясни Плевнелиев по бТВ във вторник, повтаряйки решението си от предизборния дебат с Ивайло Калфин и Меглена Кунева.

„НСО вече ме охраняват по начина, по който се охранява един бъдещ президент. Към момента вече ме пазят по сериозен начин, аз продължавам да си живея вкъщи. Разбира се, трябва да намерим решение за начина, по който момчетата ще бъдат наблизо до мен“, каза избраният за президент на България Росен Плевнелиев.

Той сподели също така, че се притеснява от влиянието, което новият му пост може да има върху семейството му.

„Защо да показвам децата си пред прожектори – те са много малки. Да повиша своя имидж чрез тях – не. Искам хората да оценят мен и това, което съм свършил. Искам децата ми да се формират като характери и като добри хора“, каза още новият президент.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници