Маша полудя от ревност по Гришо

Маша полудя от ревност по Гришо
Рускинята се е уплашила да не би някоя да й го открадне. Снимка: Vsekiden.bg
A A+ A++ A

Мария Шарапова съвсем се е побъркала от ревност по Григор Димитров. Рускинята се е уплашила да не би някоя да й го открадне. Последната новина е, че Маша е предприела нова тактика - да бъде неизменно до 22-годишния българин.

Досега тя беше непрекъснато до корта, докато Гришо играеше на „Уимбълдън“. От вчера вече се е пренесла в жилището му в Стокхолм, за да й бъде гаджето подръка, пише „Всеки ден“.

„Стокхолм е новото ми любимо място за почивка. Отне ми само 26 години, за да стигна дотук. Също така това е може би градът с най-добре облечените хора. Всичко изглеждат толкова добре. Докато съм в Стокхолм, ми се иска да направя собствен блог за мода“, сподели Шарапова.

Григор се пренесе в шведската столица в края на миналата година, когато смени тенис школата си. Освен това българският талант се подготвя за участие на турнира в Бостад, който ще е последен на клей за него този сезон. Очаква се Димитров да бъде поставен в основната схема.

В последните месеци Шарапова постоянно е с Димитров, особено след като се оказа, че ред знаменитости начело с англичанката Пипа Мидълтън са хвърлили око на хасковлията. Феновете на Маша се чудят дали най-богатата спортистка ще бъде до Гришо и по време на турнира в шведския град Бостад. Нищо чудно да цъфне на корта.

#Мария Шарапова #Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"