Костов: Премиерът да чете по 200 стр. на ден

Костов: Премиерът да чете по 200 стр. на ден
„Всички лидери в Европа се стремят да се показват по телевизията“, смята лидерът на ДСБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Един премиер трябва да прочита по 200 страници на ден, ако иска да бъде на положение и да има безгрешно поведение в общественото пространство, смята лидерът на ДСБ Иван Костов.

Запитан как един премиер трябва да се държи публично, за да е безгрешен, пред bTV Костов заяви, че това е трудно, а времето е променило представата, която имат хората за дейността на министър-председателя.

„Вярната рецепта е много да се работи с проблемите, да се канят вещи хора, които да съветват, да се следи какво се предлага в обществото“, обясни той.

По думите му един премиер трябва да прочита по 200 страници на ден, за което са нужни минимум 5 часа труд, трябва да се правят съвещания, да се вземат тежки решения.

„Всички лидери в Европа се стремят да се показват по телевизията. Ако покажете премиера Борисов как подписва указа за награждаването на Ангел Марин, това няма да е новина. Но той трябва да си дава сметка, че не може да си обръща мнението, защото по телевизията му идва удобно да свърже два скандала и да прехвърли част от скандал върху генерал Марин. Това е упадъкът на властта“, коментира Иван Костов.

#Иван Костов #ДСБ #премиер #министър-председател #Борисов #Европа #Ангел Марин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"