Антония Петрова: Обичам животните – да ги нося и да ги ям

Антония Петрова: Обичам животните – да ги нося и да ги ям
Антония Петрова стана обект на нападки, след като публикува фотосесия, облечена в кожени дрехи и аксесоари. Снимка: Фейсбук - Антония Петрова
A A+ A++ A

Обичам животните, като в това включвам не само да ги нося, но и да ги ям, заяви Мис България 2009 Антония Петрова.

„Заставам зад думите си, а бих добавила, че обичам и да ям месо, не само да нося кожи“, коментира тя по bTV в понеделник.

Мис България 2009 опита да се защити от нападките срещу нея, които дойдоха по интернет, след като публикува на страницата си във Фейсбук фотосесия, облечена в кожени дрехи и аксесоари.

Тя обясни, че атаките са на личностна основа и вероятно хората са провокирани от това, че снимките са от нейна почивка в Швейцария.

„Всичко е доста личностно. Проблемът е, че съм аз. Около мен се въртят постоянно скандали, защото не мълча и имам гражданска позиция“.

Според нея хората, които се обявяват като природозащитници, показват фалшив морал и лицемерие.

„Никой от тези природозащитници не може да застане срещу мен, защото моите аргументи са железни. (...) Аз съм абсолютно сигурна, че съм права. Тези хора не могат да застанат срещу мен – когато пишат в интернет, а след това за вечеря хапват вкусна вратна свинска пържола“, каза още Петрова.

Тя сподели, че е засегната от това, че нападките са именно срещу нея, при условие че има и други известни личности, които носят кожи.

Антония Петрова даде за пример Николета Лозанова, която имала същата като нейната шапка, Васил Найденов и Евгени Минчев.

Тя засегна и един друг аспект на темата, като насочи вниманието си към ловците.

„Защо не се обърнат към ловните дружинки? Вие знаете ли колко хора притежават ловно оръжие? Над 300 000. А знаете ли колко е армията на България? 30 000. Никой ли не го притеснява това?“, запита Петрова.

Бившата Мис настоя, че трябва да се прави разлика между пухкава и лицева кожа.

#Антония Петрова #животни #Мис България #Швейцария #природозащитници #Николета Лозанова #Васил Найденов #Евгени Минчев #България #ловци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници