Испански и френски полицаи разбиха две банди китайски сводници

Испански и френски полицаи разбиха две банди китайски сводници
Китайките, които са пътували с фалшиви визи, плащали между 12 000 и 14 000 евро. Снимка: novini.bg
A A+ A++ A

Две китайски банди, вкарвали в Испания и Франция жени, за да проституират, бяха разбити от полицията. При акцията в Испания са арестувани 26 души, а във Франция те са 25.

Освободени са 25 от жените, принуждавани да работят като жрици на любовта. В Китай те били привличани за нормална работа в Испания, със заплащане до 4000 евро на месец. Китайките, които са пътували с фалшиви визи, плащали между 12 000 и 14 000 евро, част от които в родината си, а останалата част – при пристигане на „местоработата“ и след като започнат да печелят средства.

Едва при пристигането си в Испания жените разбирали естеството на работата си. Бандитите им прибирали паспортите, а те били принудени да работят в малки стаички, без прозорци, в мадридското предградие Парла, в продължение на няколко години. Поне 40% от доходите си китайките предоставяли на своите „покровители“.

В хода на операцията полицията е установила, че двете престъпни групировки притежавали 11 недвижими имота с обща стойност от 2,75 млн. евро. Силите за сигурност са иззели 35 хил. евро и 15 хил. юана (1800 евро) в брой. Конфискувани са и четири автомобила.

#Испания #Франция #банди #Китай #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници