Избраха Мис Америка 2012

Избраха Мис Америка 2012
23-годишната Лора Кейипелър спечели конкурса „Мис Америка 2012“, който се проведе в Лас Вегас в събота. Снимка: ibtimes.com
A A+ A++ A

23-годишната Лора Кейипелър спечели конкурса „Мис Америка 2012“, който се проведе в Лас Вегас в събота.

Лора е носител на титлата Мис Уисконсин 2011 и получи не само короната и титлата за следващите 12 месеца, но и 50 хиляди долара под формата на стипендия, както и 2000 долара такса за уроци по пеене, за да доразвие таланта си, съобщи „Дневник“, позовавйки се на световни медии.

Втора се класира Бети Томпсън (Мис Оклахома), а трета - Кейтлин Монте (Мис Ню Йорк).

Короната връчи миналогодишната носителка Тереза Сканлан, която спечели конкурса на 17 години и така стана най-младата носителка на титлата.

Във финалния кръг Лора бе запитана дали Мис Америка трябва да декларира политическата си позиция. Момичето отговори, че носителката на тази титла представлява всички в страната, „а и посланието ми към политиците, които се кандидатират, е те да представляват всички“.

„Затова в трудните икономически времена трябва да гледаме напред и да видим от какво се нуждае Америка, поради което мисля, че Мис Америка трябва да представлява всички“, отвърна тя на въпроса на водещата на популярното сутрешно телевизионно предаване „Добро утро, Америка!“ Лара Спенсър.

Лора Кейипелър има своя инициатива и интернет сайт в подкрепа на децата на родители, попаднали в затвора.

Баща й Джеф сподели, че е излежавал 18-месечна присъда за измама, и смята, че тази мисия е близка до сърцето на дъщеря му.

Новата кралица на красотата е родом от Кеноша, щата Уисконсин, и планира да стане логопед.

Този път конкурсът премина малко по-различно и имитираше състезание в риалити шоу. Кандидатките бяха елиминирани в средата, а не в края на всеки от сегментите, т.е. те тъкмо се бяха облекли и подготвили да излязат на сцената, когато им съобщаваха новината.

На момичетата бе позволено също така да спасят една от три отпаднали конкурентки, като я обявят за свой фаворит - в случая щастието се усмихна на Кортни Портър, Мис Алабама.

#Мис Америка #Лора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници