Шофьор предизвика катастрофа на магистрала "Тракия" и избяга

Шофьор предизвика катастрофа на магистрала "Тракия" и избяга
В автомобила е пътувало семейство с две деца на 6 и 7 години, никой не е пострадал сериозно. Снимка
A A+ A++ A

Шофьор предизвика катастрофа на магистрала "Тракия" и избяга. При тежкия инцидент е пострадало семейство с две малки деца на 6 и 7 години, съобщи Дарик.

Семейството настанено в болница в Стара Загора. Първа помощ на пострадалите са оказали хора, които са се движели на магистралата зад тях.

Според очевидци шофьорът на пикапа, предизвикал катастрофата, е демонстрирал притеснително поведение преди сблъсъка и е бил пиян или дрогиран.

Пикапът ударил странично колата, в която пътувало семейството, докато двата автомобила се движели успоредно на магистралата, в района на Стара Загора, посока Бургас.

След удара автомобилът се забива в манинелата и се преобръща два пъти.

По думите на очевидци колата е била толкова смачкана, че никой не е вярвал, че има оцелели.

Двете деца обаче са пътували в специални столчета с предпазни колани, което вероятно ги е спасило.

Д-р Живко Желязков, зам.-директор на МБАЛ-Университетска Стара Загора, обясни пред Дарик, че никой от семейството не е пострадал сериозно.

7-годишното дете е с рана на главата и ръката, а бащата е с фрактура на предмишницата и се налага да остане за лечение в ортопедичното отделение на болницата.

Полицията все още издирва шофьора, отговорен за катастрофата. Според разказите на очевидците, след сблъсъка той е продължил да кара с висока скорост по магистралата.

#катастрофа #магистрала "Тракия" #Бургас #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай