Грозната истина за побоя над Радина излезе наяве

Грозната истина за побоя над Радина излезе наяве
Скандалите между Деян Донков и Радина Кърджилова са ежедневие. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Цялата потресаваща история от сватбата и насилието между актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков излезе наяве с шокиращи подробности, научи HotArena.net.

На 26 юли миналата година Радина е шаферка на сватбата на актьора Ивайло Драгиев и Костадинка Аратлъкова, а неин кавалер е гаджето й Деян Донков. Веселбата е пълна, всички са щастливи и се забавляват, докато Кърджилова и Донков не злоупотребяват с алкохола.

След като двамата си пийват повече, започват скандалите – такива, каквито ги видяхме в „Къртицата“. Разваля се настроението на всички, включително и на младоженците и Радина и Деян си тръгват с още няколко души. Донков вече бил толкова бесен на половинката си, че я блъснал с всичка сила. Радина паднала и си разбила зъбите, а побеснелият Донков започнал да я рита, писа „Всеки ден“.

В късните часове на нощта Радина отива в най-близкото Районно и подава жалба срещу насилника си заедно с брат си. Актрисата сама е написала жалбата, а полицаи очевидци разказват, че била мъртво пияна и прясно пребита.

Униформените си свършили работата, образували преписка и дори пратили призовка на Донков, но по-късно Радина се отказала от показанията си и оттеглила жалбата.

#Радина Кърджилова #Деян Донков #Къртицата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »