Волен Сидеров: Медиите правят опит за държавен преврат, ще има гражданска война!

Волен Сидеров: Медиите правят опит за държавен преврат, ще има гражданска война!
A A+ A++ A


Начинът, по който действа МВР в момента, подпомага вандали и терористи, каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в реплика от парламентарната трибуна към лидера на БСП Сергей Станишев. Сидеров поиска сурови мерки срещу „вандалите, които вилнеят по улиците на София“.

„Ако много се притеснявате от посланиците, поканете един посланик да го замерят, да му счупят главата, да видим дали ще му хареса, нека той бъде обект на варварство, агресия и злоба. Какво се прави в другите държави - задържат ги, по бързата процедура ги съдят за хулиганство. Защо не се задържат хората, които хулиганстват отвън“, каза Волен Сидеров.

„Защо не задържате хулиганстващите елементи отвън пред Народното събрание, защо не ги осъждат по бързата процедура“?, каза Волен Сидеров.

„Българският избирател направи така, че в днешния парламент да има четири партии, едната от тях, ГЕРБ, избра анархията. „Атака“ направи така, че да има заседания в парламента и да се решават в него проблеми, които са важни за българския народ. Но, едно голямо но, те в момента не се отразяват от медиите, които правят бойкот, опит за държавен преврат, начело с държавната телевизия – БНТ. Заедно с бТВ, Нова телевизия, Канал 3 – всички останали, които в момента, обединени от мафиотски интереси, осъществяват реален опит за държавен преврат. Нито едно от тези неща, които се правят тук реално, не става достояние за българската общественост. Широката общественост не е част от жълтите павета, но до тях не достигат тези реални неща. Ние можехме да направим така, че да няма заседание, тогава – какво става – играем играта на мафията, наречена ГЕРБ. Няма да флиртувам, няма да смятам, че това са симпатични протести“, каза още Сидеров.

„Това са протести, които са с едно много грозно лице, ще ви го покажа от тук, този човек каза, ще ми извади гърлото вчера, пред 20 камери вчера, и нито един коментатор не каза, че това е укоримо. Установен ли е този човек?“, попита Волен Сидеров министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

„Това са хората отвън - тези хора не са българският народ; престанете да си правите илюзията, че имаме мирни граждани. Тук има платени, поръчани вандали“, каза Волен Сидеров. 

Той предупреди, че ако не се вземат мерки, ще се стигне до гражданска война.

#Волен Сидеров #протести #преврат #гражданска война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »