Волен Сидеров: Държавни медии работят за превратаджиите

Волен Сидеров: Държавни медии работят за превратаджиите
Според Волен Сидеров поръчката за преврат идва от чужди монополи. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Основни държавни медии работят в помощ на превратаджиите“, това се казва в декларация на „Атака“, подписана от лидера на партията Волен Сидеров.

„Те помагат на чужда поръчка, поръчката идва и от чужди монополи“, каза Сидеров.

„Застрашени от евентуалните мерки на новото правителство срещу монополите, тези компании хвърлят милиони, за да продължат колониалното загробване на България“, коментира лидерът на „Атака“.

Според него органите на МВР наблюдават безучастно „хулигани“ всяка вечер след 22:00 часа.

„Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Поведението на МВР е неадекватно. Категорично отхвърляме агресията и насилието“, подчертава Сидеров.

По думите му вчера група от 100-200 души е хулиганствала и никой от тях не е бил проверен за документ за самоличност.

„Появи се нова политическа партия, на видна наша гимнастичка, спонсорирана от „Дънди“. Имаме пряко доказателство, че чужди монополи спонсорират българския политически живот. Настояваме МВР да влезе във функциите си“, казва Сидеров.

„Президентът нарече „симпатични“ тези протести. „Атака“ настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика, покровителствани от ГЕРБ. Настояваме за търсене на отговорност от тези, които ограбваха българската нация“, се казва в декларацията на „Атака“.

#Волен Сидеров #декларация #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »