Цветанов: Готов съм да подпиша заявление за снемане на имунитета си

Цветанов: Готов съм да подпиша заявление за снемане на имунитета си
Цветан Цветанов обясни, че към момента не е подал искане за снемане на имунитета, защото е във Варна, но е готов да подаде такова, след като се прибере в София. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Готов съм да подпиша заявление за снемане на имунитета си", обяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод искането на имунитета му във връзка с разследване срещу Станимир Флоров, съобщи радио „Фокус".

Цветанов обясни, че към момента не е подал искане за снемане на имунитета, защото е във Варна, но е готов да подаде такова, след като се прибере в София.

"Ако толкова много се бърза, съм готов да подпиша заявлението тук и сега, защото към вчерашния ден нямах данните за делото", каза още Цветанов. Той допълни, че и сега няма данни за делото. "Когато имам данни, ще се подпиша", посочи Цветанов.

Той подчерта, че не се чувства виновен във връзка с новите обвинения и няма никакви прегрешения, свързани със закона.

"Аз не мога да разбера какво общо има Флоров с това, което беше свързано с неговото отстраняване от събития, които са били 1999-2000 г. и сега преплитането в този казус, за който в момента се търси някакво повдигане на обвинение", каза Цветанов.

"Може би това е неудобно за днешните управляващи, за голямо съжаление, и за тези, които участват в прокуратурата. Не знам това ли е най-важното в момента, за де се използва ресурсът на държавата за толкова смехотворни неща", коментира Цветанов.

#Цветан Цветанов #Станимир Флоров #София #имунитет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"