Халваджиян: Сидеров ще си плати скъпо за обидата

Халваджиян: Сидеров ще си плати скъпо за обидата
Снимка: "24 часа"
A A+ A++ A

Продуцентът Магардич Халваджиян заяви, че ще заведе дело за клевета срещу лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

„Някои хора живеят за доброто си име. Така че няма как дори обикновен човек, да не говоря за публична личност, политик, какъвто се води Сидеров, да го оставя безнаказано да говори откровени лъжи. Аз отдавна съм претръпнал за тези неща. Знаеш, че и покрай Би Ти Ви се случваха разни работи. На този тип атаки вече съм свикнал, наясно ми е как работи цялата машина“, коментира Халваджиян в интервю за „24 часа“.

Продуцентът се закани Сидеров да си плати за отношението.

„Аз не съм репортерът от СКАТ, когото Волен може да блъска и да му вика: „Извини се, бе“. Тоя път Волен просто сбърка много и ще си понесе последствията за това“, бе категоричен той.

Според Халваджиян, Сидеров се държи по този начин, за да отклонява вниманието от други важни неща и да се създават напрежение и провокации.

Той обеща да поиска сериозно обещетение за клеветата.

„Подобни дела ги съдят за по един лев, но аз ще измисля нещо по-сериозно. Един лев ми изглежда адски несериозно. Сигурно се прави, защото, когато завеждаш дело за някаква сума, по закон се плаща някакъв процент. Аз нямам проблем с това. Искам този човек да получи урок, така че обезщетението няма да е малко“, добави още продуцентът.

Халваджиян бе наречен от депутата „измекяр“, който „се гаври по поръчка на Бойко“.

#"Атака" #Волен Сидеров #Халваджиян #Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"