Гриша Ганчев и бизнесмени подкрепят партията на Илиана Раева

Гриша Ганчев и бизнесмени подкрепят партията на Илиана Раева
Бившата треньорка на националния отбор по художествена гимнастика е на мнение, че основната грешка на кабинета „Орешарски“ е, че не се е заел приоритетно с проблемите на българите. Снимка: Булфото
A A+ A++ A

В разгара на протестите беше създадена нова партия – „Обединена България“. Нейният лидер – Илиана Раева, гостува в „Гореща точка“ по ТВ 7, за да разкаже повече за мотивите си да влезе в политиката точно в този момент. Раева посочи, че не разбира защо нито политици, нито медиите казват това, което искат хората на протестите и което трябва да се случи.

По нейните думи българите са уморени от политическата ни класа. Те не създават партии, а искат политиците да си свършат работата, смята тя. „Имаме ново правителство, което направи пълни безумия и трябва моментално да се махне“, заяви категорично Раева. Хората не искат никой.

Бившата треньорка на националния отбор по художествена гимнастика е на мнение, че основната грешка на кабинета „Орешарски“ е, че не се е заел приоритетно с проблемите на българите. „За какво излязоха хората на протест“, попита риторично Раева. Тя заяви, че първото, което трябва да се направи, са промените в Изборния кодекс.

Раева се обяви за въвеждане на задължително гласуване. Според нея това е единственият шанс да се промени политическата картина у нас. Тя отрече да е получавала пари от ГЕРБ, БСП или Делян Пеевски, но призна, че партията й има подкрепата на ловешкия бизнесмен Гриша Ганчев. Тя заяви, че освен на него, ще разчита на още редица бизнесмени.

#Илиана Раева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"