Сидеров: Гласувах против това правителство, но не исках и ГЕРБ отново на власт

Сидеров: Гласувах против това правителство, но не исках и ГЕРБ отново на власт
Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Хората са лъгани, че "Атака е подкрепила този парламент. Аз гласувах против него, но не исках и ГЕРБ отново на власт, заяви лидерът на политическа партия "Атака" на митинг-шествие на партията пред паметника "Васил Левски" в столицата, предаде "Фокус".

Хората, които са на площад „Зависимост"", са зависими от политически партии и групировки на Румен Пашата. Целта на тези протести са в България да се създаде система на хаос, анархия и да не може да работи нормално правителството и парламента, както и да не се приемат мерките за пенсионерите. На протестите аз съм изобразен с фес, защото съм бил турчин, не знам каква е целта на това", заяви в речта си лидерът на "Атака".

Според него -българският народ няма пари да протестира и да дойде в София, а ако е имал е щел да дойде и да каже -"Стига това насъскване, не искаме пияни младежи по улиците". На митинг-шествието на политическа партия "Атака" се събраха стотици граждани, които скандидараха "България" и "Волен". Засилено полицейско присъствие в района на паметник "Васил Левски".

#Волен Сидеров #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"