Младоженци ще си кажат „да“ в ретро влак

Младоженци ще си кажат „да“ в ретро влак
Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

След сватбата на летището в Пловдив се стяга първата сватба в ретро влак.

Церемонията ще бъде в неделя, съобщиха от „Холдинг БДЖ“ ЕАД.

Бъдещите младоженци са победителите в обявения от „Холдинг БДЖ“ ЕАД преди година конкурс за най-оригинален сценарий за провеждане на сватбено тържество в атракционен ретро влак.

Наградата, която ръководството на националния железопътен превозвач предоставя на победителите в конкурса, е безплатно ползване на ретро влак с вагони от елитните композиции „Корона експрес“ и „Витоша експрес“ в деня на тяхното сватбено тържество.

Бъдещите младоженци избраха да си кажат „Да“ в ретро композиция, съставена от парен локомотив, два вагона от влака на Цар Борис III („Корона експрес“) и салон-вагона от влака на бившия държавен глава Тодор Живков („Витоша експрес“).

По желание на младата двойка специалният сватбен ретро влак ще пътува по маршрут от Подуяне до Черепиш, където младоженците ще встъпят в граждански брак, а церемонията по сключването на църковния брак ще се състои в Черепишкия манастир „Успение Богородично“. След приключването на двете церемонии младото семейство и техните гости ще отпътуват обратно към гара Подуяне.

#младоженци #„Холдинг БДЖ"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино