Сидеров пита главния прокурор за имунитета на президента

Сидеров пита главния прокурор за имунитета на президента
„Максимално бързо ще потърся разговор с главния прокурор”, заяви още той. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров ще отправи запитване към главния прокурор какви са процедурите за отнемане на имунитета на президента Росен Плевнелиев, съобщава „Фокус“.

Президентът иска да продължава да има анархия, да има хаос. Тази липса на категоричност ми дава основание да се обърна към главния прокурор и да го питам какви са процедурите за отнемане на имунитета на г-н Плевнелиев и привеждането му към отговорност за държавна измяна“, каза Сидеров.

Максимално бързо ще потърся разговор с главния прокурор”, заяви още той.

Според него, президентът Росен Плевнелиев наблюдава безпристрастно дни наред как „метежници и вандали се вихреха в центъра на София с недопустими призиви за насилие, за убийства”.

„Има опасности за агресия и това е опасно за националната сигурност. Предложих който протестира, да го прави законно”, посочи Сидеров.

Президентът вече беше заявил, че сваля доверие към кабинета заради назначението на Пеевски за шеф на ДАНС. То беше оттеглено и той няма повече причина да сваля доверието. Сега какво казва – дава ли доверието”, попита Волен Сидеров.

#Волен Сидеров #Сотир Цацаров #Росен Плевнелиев #имунитет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"