Сидеров: Правителството трябва да остане и да свърши няколко неотложни неща

Сидеров: Правителството трябва да остане и да свърши няколко неотложни неща
„По времето, когато ме засипваха с камъни, казах, че ще се моля за душите им“, каза Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Това правителство трябва да остане, за да свърши няколко неотложни неща. На първо място не е избирателният кодекс. Това означава, че Искра Фидосова е направила лош избирателен кодекс“, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, съобщава „Фокус“.

По-важни са социалните въпроси, доходи, пенсии. Вече има приети решения и те са: възрастта за пенсии да не се увеличава – един проблем, който възбуди недоволство на страшно много българи“, каза Сидеров.

Това са стъпки, които са от моята програма“, отбеляза той и добави, че „трябва да се направят тези неща, след това да се отива на избори“.

Аз гласувах против кабинета „Орешарски“, уточни Сидеров.

Всичко трябва да става по закон; включително и протестите, ние сме го правили винаги по закон. Никога не сме излизали нерегламентирано на протест.
Всяка вечер на протестите се издигат призиви за омраза. Всяка вечер там пише „мразим ви“. Вие това не го критикувате, не го осъждате, вие пърхате около хора, които носят плакат „мразим“, и вие го хвалите“, каза Сидеров на журналистите.

Хора, които издигат плакати за омраза, са хвалени от медиите, това е девалвация, по този начин се подстрекава злото, агресията им расте“, добави лидерът на „Атака“.

По времето, когато ме засипваха с камъни, казах, че ще се моля за душите им“, каза Сидеров.

#Атака #Волен Сидеров #президент #КСНС #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »