Херцогинята на Кеймбридж избра естественото раждане

Херцогинята на Кеймбридж избра естественото раждане
Принц Уилям и Кейт не пожелаха да узнаят пола на бебето си. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Херцогинята на Кеймбридж Катрин се отказала от цезаровото сечение и избрала да роди по естествен път първото си дете в частна клиника в Лондон идния месец.

Принц Уилям и Кейт се отклонили и от тенденцията все повече родители да искат да узнаят пола на бебето си.

Вторият в реда за наследяване на британския трон и съпругата му не знаят пола на бебето, което се очаква да се роди в средата на юли, и искат това да бъде изненада, съобщиха източници от кралския двор, цитирани от БГНЕС.

Принц Уилям, който планира да присъства на раждането, има мисии като пилот на издирвателен и спасителен хеликоптер в идните седмици и смята да остане в Лондон за кратко, ако родилните болки на Катрин започнат, докато е на работа.

Уилям, който в петък ще стане на 31 години, ще си вземе стандартния двуседмичен родителски отпуск за членовете на Кралските военно-въздушни сили след като Кейт роди. В частната болница Сейнт Мери са родени и принцовете Уилям и Хари.

Херцогинята ще бъде поверена на грижите на водещ медицински екип, ръководен от бившия гинеколог на кралица Елизабет II Маркъс Сетчел.

Бебето, чието раждане ще бъде оповестено чрез комбинация от традиционни и съвременни комуникационни технологии, включително социални мрежи като Туитър, веднага ще измести принц Хари като трети в реда за наследяване на трона.

Първата историческа снимка на новороденото се очаква да бъде направена, когато двойката излезе от болницата и позира пред фотографи и телевизионни екипи, които ще се съберат на главния вход. След това Уилям и Кейт ще заминат за двореца Кенсингтън, където ще прекарат няколко дни.

#Катрин #Уилям #Хари #Елизабет II

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"