Десислав Чуколов: Хората на улицата искат плана „Сидеров“

Десислав Чуколов: Хората на улицата искат плана „Сидеров“
Десислав Чуколов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Партия „Атака“ не подкрепя това правителство и няма какво да правим в залата за гласуване на плана „Орешарски“, заяви депутатът от „Атака“ Десислав Чуколов.

„Нека БСП и ДПС да си го обсъдят този план. Призивът към тях ми е поне малка част от плана „Сидеров“ да бъде в плана „Орешарски“, защото точно това искат хората на улицата“, заяви депутатът.

Чуколов обясни, че пред централата на „Атака“ е забелязан шефът на „Напоителни системи” Георги Харизанов. Затова оттук нататък ГЕРБ не трябва да отричат, че са мутри и че те не са хвърляли камъни по централата на партия.

„Ето кой разби главата на най-младия народен представител – мутрите от ГЕРБ“, заяви Десислав Чуколов.

Народният представител обясни, че едва е дочакал отмяната на решението за назначението на Делян Пеевски.

Чуколов коментира и изказванията на представители на ДСБ, че лидерът на партията Волен Сидеров е  в неизгодна позиция.

„Политици от ДСБ, които са останали извън борда на политиката, няма да ги коментирам тук. Тези протестиращи, които всяка вечер минават по ул. „Витоша“, защо не се спират пред централата на Иван Костов? Защо не потърсят сметка, поне един лозунг, едно скандиране? Защо тези протестиращи една думичка не казаха за Иван Костов – човека, който разпродаде над 3000 държавни предприятия? Моят призив към тях е да обърнат погледа си натам. От 2005 г. сме разкривали далаверите на Иван Костов. Резултатът Иван Костов да не бъде в българската политика до немалка степен е благодарение на партия „Атака“, категоричен бе депутатът.

#Атака #Орешарски #Сидеров #Денислав Чуколов #Чуколов #Георги Харизанов #Волен Сидеров #ГЕРБ #ДСБ #Иван Костов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »