РЗС: Шизофренията на Сидеров се задълбочава

РЗС: Шизофренията на Сидеров се задълбочава
Очевидно Сидеров умишлено търсеше конфликт с хора, които, ако му уйдисваха на акъла, можеха да го смажат за броени секунди, се посочва в позицията на Яне Янев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Шизофренията на Сидеров се задълбочава с всеки изминал ден и той става все по-опасен за себе си и за околните. Депутатският му имунитет го пази от наказателно преследване, но не и от задължителни медицински мерки“, се посочва в позиция на РЗС, разпространена след сблъсъците пред централата на „Атака“ снощи, при които пострадаха осем души.

„Този човек трябва да бъде изолиран от обществото, преди да убие някой или той самият да пострада“, коментират от партията на Яне Янев.

„Няма как по друг начин да бъде определено „мъжественото“ му подлайване с мегафон в ръка, скрит под масата и зад полицейски кордон срещу няколко хиляди граждани, които протестираха срещу предателското му протурско поведение“, посочват от РЗС.

„Очевидно той умишлено търсеше конфликт с хора, които, ако му уйдисваха на акъла, можеха да го смажат за броени секунди. И скъпоплатената му охрана от една мутренска самоковска фирма, представяща се за негови „симпатизанти“, нямаше да може го спаси“, се казва още в позицията на партията по повод протеста срещу правителството на Пламен Орешарски.

От РЗС смятат, че прокуратурата незабавно трябва да образува производство по Закона за здравето срещу Волен Сидеров и „той да бъде изпратен за изследване и лечение в клиниката в Карлуково“.

„А не после невинни протестиращи срещу правителството граждани да бъдат арестувани и разкарвани по съдилищата заради един наркоман и психопат“, посочват от партията на Яне Янев.

#протест Орешарски #Яне Янев #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »