Група на Павел Чернев ще защитава протестиращите от агресията на „Атака“

Група на Павел Чернев ще защитава протестиращите от агресията на „Атака“
Хората, които излизат на улицата, това са демократи. Тези демократи, тези светли хора, които излязоха с дечицата си на улицата, трябва да получат своята защита, каза бившият народен представител. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Павел Чернев ще организира група, която да защитава протестиращите от агресията на „Атака“.

„Хората, които излизат на улицата, това са демократи. Тези демократи, тези светли хора, които излязоха с дечицата си на улицата, трябва да получат своята защита“, каза бившият народен представител пред агенция „Фокус“.

„Ние няма да се намесваме, няма да даваме рефрени, кой какво да вика. Няма да угрозяваме никого, в момента, в който се появи онзи Сидеров, със своите „бабаитчета“, ще си има работа с нас“, каза Чернев.

„Много момчета ми се обаждат, много внимателно ще подбера хората, за да не изглеждаме като тълпа побойници. За да не се каже от хората - ето на, излязоха някакви мутри и т.н. Това не е сблъсък на мутри, не е поредният сблъсък на групировки“, посочи Чернев.

„Обадиха ми се от всички националистически формации, защото в последните години наблюдаваме малка група от патриоти, които се обединяват по уличен признак от цялата страна. Малко или много, в мое лице виждат фигурата, която ще ги обедини. В групата ще има много спортисти, те първи реагираха“, обясни бившият депутат.

„Дебело искам да подчертая, че истинските патриоти, които обичат България, са хората, които излязоха на улицата последните три дни, а не дебеловратите наемници на Сидеров. Той най-вероятно си плаща на тези момчета и получава подкрепа от наемници, срещу него стоят патриоти, които му търсят сметка“, добави Чернев.

След протеста в неделя вечер представители на „Атака“, начело с лидера Волен Сидеров, излязоха от централата на партията и се нахвърлиха върху екип на телевизия Канал 3. След това групата се отправи към площада пред Народното събрание, където отново потърсиха конфликт с екип на телевизията и с представители на протестиращите.

#Павел Чернев #Волен Сидеров #протестиращи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"