Синджири и полицейски кордон пазиха Муса Палев в Благоевград

Синджири и полицейски кордон пазиха Муса Палев в Благоевград
Протестите в Благоевград продължават. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Под полицейски кордон и освинвания "Оставка! ", "Долу ДПС" на около 100 протестиращи, новият областен управител на Благоевградска област Муса Палев в 9,12 часа в понеделник влезе в кабинета си.

Той бе очакван пред сградата на областната управа от черешово топче и агитка граждани, съобщи БГНЕС.

Полицаите осигуриха кордон от 15 метра, за да влезе новият областен управител до вратата, пред която бе опънат синджир, за да удържа протестиращите.

Група полицаи като таран поведоха напред областния управител, който бе блъскан, ритан и освиркван. Той се отбраняваше с вдигнати ръце над главата, изтръгна се и тичешком влезе в сградата на областната управа. Отвън ехтяха скандирания "Оставка!".

В кабинета си Муса Палев бе посрещнат от временно изпълняващия длъжността областен управител Бисер Михайлов. Той прочете решението на Министерски съвет и му пожела по време на управлението му да няма бедствия, аварии и катастрофи.

"Аз не съм нарушил нито един български закон, съжалявам, че стъпих по този начин в длъжност", каза при приемането на поста Муса Палев. "Столът е горещ", завърши изказването си новият областен управител на Благоевградска област.

#Муса Палев #ДПС #Благоевград #Бисер Михайлов #протести Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници