"Атака" провокира безредици на протеста в неделя

"Атака" провокира безредици на протеста в неделя
Сидеров влезе в словесен двубой с протестиращите в неделя вечерта. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Късно в неделя вечерта представители на "Атака" провокираха безредици с протестиращи и журналисти пред Народното събрание, съобщи бТВ.

Причината - демонстрациите пред централата на партията.

Малко след 22:00 часа протестиращите решиха да приключат демонстрациите си като минат през централите на БСП, ДПС и „Атака”. Пред сградата на Движението за права и свободи напрежението ескалира. Демонстрацията се повтори и пред централата на националистическата партия.

Минути по-късно протестиращите стигнаха отново до Народното събрание, където започнаха да се разотиват. Малко преди полунощ обаче група от около 30 човека, начело с Волен Сидеров, дойде пред парламента и потърси отговорност на журналистите и шепата останали протестиращи за демонстрациите пред сградата на партията му.

Сидеров и придружителите му отправиха множество обвинения към журналисти и протестиращи, които прекрачиха границата на добрия тон и се изродиха във вулгарни възгласи. Словесните двубои продължиха, докато протестиращите изпращаха симпатизантите на „Атака” до централата на партията им.

Хората от протеста се заканиха в понеделник вечер демонстрациите срещу Волен Сидеров и поддръжниците му да бъдат още по-ожесточени.

#протест Орешарски #Народно събрание #ДПС #БСП #Атака #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"