"Атака" ще призове Орешарски да спре с назначенията на ДПС

"Атака" ще призове Орешарски да спре с назначенията на ДПС
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Представители на политическа партия „Атака" ще настояват да се срещнат още утре преди обяд с министър-председателя Пламен Орешарски. Това съобщи лидерът на политическата партия Волен Сидеров в „Предаването на Карбовски" по ТВ7 . На срещата „Атака" ще призове премиера да започне да се занимава със сериозни теми и проблеми.

„Ще го призовем да спре с назначенията на ДПС кадри. Против тези кадри сме и ще искаме да ги смени", каза още Волен Сидеров.

Сидеров заяви, че от телевизионния екран сезира Прокуратурата. Лицето Румен Пашата - от тук сезирам прокуратурата - Румен Пашата организира структури, които ще извършат кървави изпълнения. Причината за протестите лицето Пеевски вече не е председател на ДАНС. Сега както остава?! ГЕРБ искат хаос, искат да замажат следите от своето управление, ГЕРБ искат избори, но избори, които ще ги реанимират, каза Сидеров.

Аз снощи имах разговор в късен час в столицата с група младежи, те не знаеха обективните факти, че например - ние не сме подкрепили това правителство, този избор на Делян Пеевски. Те се поддават на една спекулация, която се базира на лъжи, това се произвежда в щабовете на ГЕРБ. Аз видях че на протестите се появиха Лиляна Павлова, Радан Кънев, Соломон Паси, Делян Добрев. Това са партии, които избирателите оставиха зад борда, каза Волен Сидеров.

#"Атака" #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"