Борисов: Завел съм доста дела, очаквам по 50 хил. лева

Борисов: Завел съм доста дела, очаквам по 50 хил. лева
По 50 хил. лева искам и като ги взема, ще ги сложа в чували и ще ги нося до някой детски или старчески дом, не съм решил още, коментира Бойко Борисов делата за клевета, които е завел. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Вчера съм завел доста дела – срещу Сидеров, Лаков, даже не знам срещу още кого, те са богати хора, ще взема доста пари от тях - по 50 хил. лева искам, и като ги взема, ще ги сложа в чували и ще ги нося до някой детски или старчески дом, не съм решил още“, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

„Знам със сигурност, че са богати - подписал съм пълномощни на адвокат Марковски, обърнете се към него, за да не объркам някой юридически термин“, добави Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Никога не съм използвал военната авиация, а военно-транспортните хеликоптери, които са много и ненужни, и са пригодени единствено и само за транспорт“, така Борисов коментира използването на правителствения „Авиоотряд 28“ от неговия кабинет.

„Те нямат абсолютно никакво друго оборудване, освен за транспорт, а трябва да имат съответните нальотни часове. Или ще летят напразно във въздуха или ще се ползват от правителството, или от президента, или от председателя на НС, което е само от полза за летците, за да си направят минимума летателни часове“, уточни Борисов.

„Всеки наш полет с тях е бил по работа“, увери лидерът на ГЕРБ.

„Българската прокуратура не търси нито равновесие, нито реванш към когото и да било“, така Борисов коментира повдигнатото обвинение срещу зам.-председателя на партията Цветан Цветанов.

„Има естествени процеси, които текат, повдигат се обвинения, падат имунитети, водят се разследвания, доказва се истината или неистината и се върви напред. Аз съм убеден, че в следващите месеци ще остане време и едно по едно ще се разследва, защото шефката на финансовия надзор - това, което ми обясни за проекта „Белене“, е чудовищен грабеж“, каза Борисов.

„И делата, които ще се водят там, действително ще имат смисъл, защото това са погубени пари“, подчерта той.

#Бойко Борисов #Цветан Цветанов #Венцислав Лаков #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »