Мъжете съзряват чак на 43

Мъжете съзряват чак на 43
Мъжете са два пъти по-склонни да се определят като незрели от жените, като 40% от представителите на силния пол се смятат за незрели. Снимка: rozali.com
A A+ A++ A

Британско изследване показва, че мъжете съзряват напълно едва на 43 години, с 11 години по-късно от жените.

Според учените, както жените, така и мъжете признават, че представителите на силния пол остават „незрели“ до края на 30-те и началото на 40-те си години.

За сметка на това жените съзряват напълно още на 32 години.

80% от дамите смятат, че мъжете „никога не престават да се държат като деца“, като изпускането на газове, уригването, яденето на фаст-фуд рано сутринта и видеоигрите са най-дразнещи за жените.

Мълчанието по време на караници, неумението да се сготвят най-обикновени ястия и разказването на едни и същи вицове и истории в компанията на приятели също се смятат за признаци за незрялост.

Мъжете са два пъти по-склонни да се определят като незрели от жените, като 40% от представителите на силния пол се смятат за незрели.

Жените пък са два пъти по-склонни от мъжете да се чувстват „порасналите“ във връзката.

25% от дамите смятат, че именно те вземат важните решения във връзките, като същият процент от тях смятат, че партньорът им би говорил по-често за себе си и за това какво чувства.

30% от жените признали, че са прекратявали връзка, защото са изгубили търпение към прекалено незрелия си партньор, а 46% от дамите споделили, че са имали връзка, в която се чувствали като майка на партньора си.

Средностатистическите британки трябва да казват на партньора си да се държат според възрастта си поне веднъж на месец или средно 14 пъти в годината.

Незрялостта има и положителни черти, като 40% от хората заявили, че тя е важна за връзката, защото гарантира забавление и я освежава. Една трета от участниците в допитването заявили, че малко незрялост помага и за създаването на връзки с децата.

#мъже #жени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници