Минчо Спасов: Има чадър върху Борисов, Найденов и Кокинов

Минчо Спасов: Има чадър върху Борисов, Найденов и Кокинов
Има чадър на прокуратурата върху тримата участници в записа от Банкя – Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов. Това казва пред БГНЕС юристът Минчо Спасов. Снимка: Google
A A+ A++ A

Има чадър на прокуратурата върху тримата участници в записа от Банкя – Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов.

Това казва пред БГНЕС юристът Минчо Спасов. Той заявява, че не е надлежна проверката на прокуратурата, защото, след като е констатирано, че има такова деяние и ВСС вече санкционира Кокинов, очевидно е, че това деяние трябва да бъде анализирано.

„Тоест от гледна точка на фактите ние сме наясно, че това се е случило, тъй като има и признание на самите участници в него. Неговата легална трактовка за мен напълно покрива текстовете на член 288 и член 289 от НК (бел. ред. – разделът от НК, в който са упоменати престъпленията срещу правосъдието). Затова смятам, че има чадър“, казва още Спасов.

Според него Борисов, Найденов и Кокинов би трябвало да бъдат разследвани, а не само прокуратурата да води производство срещу неизвестен извършител за подслушването. Спасов заявява, че от всичко това следва спадане на рейтинга на главния прокурор Сотир Цацаров.

#Бойко Борисов #Мирослав Найденов #Николай Кокинов #Минчо Спасов #Банкя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »