Камерън Диас се сближила с приятеля на Лейди Гага

Камерън Диас се сближила с приятеля на Лейди Гага
A A+ A++ A

Русата красавица в момента снима романтичната комедия „Другата жена“ с партньора на певицата от две години Тейлър Кини и запознати източници твърдят, че двамата изградили много близки отношения не само на екрана, но и извън него. Поради това Гага преминавала през стресов период, пише БГНЕС.

„Камерън и Тейлър си паснаха на снимачната площадка и се разбират много добре. Новината стигна до лагера на Гага. Тя преживява стресов период в момент, когато се възстановява от операция на бедрото“, разкри запознат източник пред таблоида „Сън“.
40-годишната Камерън прекарвала много време с 31-годишния красавец, като двамата били забелязани да обикалят кафенета и ресторанти в почивките между снимките. Тейлър дори запознал актрисата със семейството си.

„Тейлър има съвършено извинение да излиза с Камерън, тъй като двамата са колеги, но те са много близки. Камерън и Тейлър бяха забелязани в кафенета и на вечеря. Двамата пристигнаха заедно и на рождения ден на (колежката им от лентата) Кейт Ъптън. Камерън се запозна със семейството на Тейлър, тъй като братята му Адам и Трент го посетиха на снимачната площадка“, разкри източникът пред таблоида „Сън“.

Филмът „Другата жена“ разказва за жена, която научава, че приятелят й е женен, и прави заговор със съпругата му за отмъщение.

#Камерън Диас #Лейди Гага #приятел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »