Мъж потроши BMW с брадва

Мъж потроши  BMW с брадва
35-годишен мъж счупил с брадва стъкло на лек автомобил BMW в Шумен. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

35-годишен мъж счупил с брадва стъкло на лек автомобил BMW в Шумен.

Собственикът на автомобила обяснил пред полицията, че докато паркирал колата си на ул. „Бели Лом“ в Шумен, в близост спрял лек автомобил „Рено“, управляван от 35-годишния А.К., съобщиха от пресцентъра на МВР.

Спътничка на собственика на беемвето била 24-годишната сестра на А.К.
А.К. се насочил към тях с брадва. Жената побягнала към входа на жилищен блок, а 31-годишният водач на BMW се заключил в автомобила си.

А.К. счупил стъклото на задната дясна врата на колата. Според обясненията му 31-годишният шофьор излязъл през задната лява врата и побягнал към дома на негова роднина.

Пред полицейските служители той казал, че А.К. го е гонил, като е отправял към него заканителни и цинични изрази.

35-годишният А.К. обяснил пред полицаите, че често пребивава извън страната и при завръщането в България разбрал от познати, че 31-годишният мъж бил отправял към него закани и цинизми и по тази причина искал да се срещнат и да си изяснят взаимоотношенията.

Той признал, че е нанесъл удар с брадвата по стъклото на задната врата на лекия автомобил BMW, но непосредствено след това се качил в колата си и напуснал мястото на инцидента.

А.К., който е криминално проявен, е задържан за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл. 216 от НК. Работата по случая продължава.

#брадва #Шумен #BMW

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници