Седем ранени при катастрофи за последните 24 часа

Седем ранени при катастрофи за последните 24 часа
В София са станали 94 леки и две тежки пътнотранспортни произшествия. Двама души са ранени. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Седем души са ранени при катастрофи през изминалото денонощие.

В страната са станали седем пътнотранспортни произшествия. Няма загинали, един човек е с опасност за живота, предаде bTV.

В София са станали 94 леки и две тежки пътнотранспортни произшествия. Двама души са ранени.

Републиканските пътища са проходими при зимни условия. Пътните настилки са мокри, заснежени, по високите и усойни места заледени, обработени и опесъчени.

Автомагистрали „Тракия“ и „Марица“ са сухи, „Хемус“ е мокра на места, а АМ „Люлин“ е изцяло мокра.

Поради мъгла е намалена видимостта до 50 м в района на Скравена и Антоново и до 100 м в района на Елешница и високите места на Разград. Сняг превалява в района на Твърдица.

Затворени за движение са проходите Златица–Етрополе; Твърдица–Елена; Върбишки – за целия зимен сезон; Дюлински – за товарни автомобили; Троян–Кърнаре –  за всички видове МПС; Вратник – затворен за МПС.

Всички автомобили трябва да са с вериги и без ремаркета и полуремаркета по пътя Белово–Юндола, Велинград–Сърница–Бърдуче, Велинград–Юндола–Аврамово, Девин–Михалково и Доспат–Сърница. Товарните МПС да са без ремаркета и полуремаркета през проходите Петрохан и Вратник и по пътя Цигов чарк–Превала.

Поради профилактика е затруднено движението по пътя Гоце Делчев–Петрич–Златарево. Затруднено е движението поради срутване на големи блокове каменна маса в Искърското дефиле при Елисейна.

Ежедневно за времето от 5.30 до 8.50 ч. и от 16.30 до 20.50 ч. се спира движението на товарни автомобили с обща маса над 10 тона по пътя Перник–София през кв. Владая.

#пътища #катастрофи #пътнотранспортни произшествия #ранени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"