Борисов: Дойде време, когато контрабандистите говорят за нас, без никакви факти

Борисов: Дойде време, когато контрабандистите говорят за нас, без никакви факти
A A+ A++ A

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли твърденията на легия „Антимафия“ за „частна ГДБОП“ за изпълнения на поръчки, предаде агенция „Фокус“. „Дойде такова време, хора по 4-5 пъти уволнявани от митниците..., време, когато контрабандисти говорят за нас по този начин – абсолютно без никакви факти“, каза пред журналисти в парламента председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Според Борисов целта е да уронват престижа и имиджа на ГЕРБ. „Надявам се, че скоро и за тях ще стане ясно какви хора са и какво са правили“, обясни Борисов. „Малко са хората в света, които са водили толкова много операции за толкова тонове наркотици, колкото аз по времето, когато съм бил главен секретар“, каза още Борисов.

На 3 юни Григор Здравков от легия „Антимафия“ заяви пред ТВ7, че тайна организация за разработване на частни поръчки е действала по време на ГЕРБ и е подслушвала политици и бизнесмени по инициатива на Цветанов и Борисов. Т.нар. „частна ГДБОП“ била оглавена от Румен Николов-Пашата, Борисов и Цветанов. Първи изпълнител на поръчките бил Димитър Стефанов - Митко Каратиста.

На въпрос дали поддържа някакви отношения с Митко-Каратиста и Румен Николов–Пашата по-рано пред журналисти заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов каза, че няма никакви отношения.

#Бойко Борисов #контрабанда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »