Волен Сидеров налетя на бой на Десислава Атанасова

Волен Сидеров налетя на бой на Десислава Атанасова
До сблъсък не се стигна, защото квесторите застанаха между бившия здравен министър и лидера на “Атака”. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров тръгна заканително с юмруци към бившия здравен министър Десислава Атанасова по време на дебата за замразяване на депутатските заплати, предаде OffNews.

Причина за свадата е, че парламентът реши да замрази преизчислението на възнагражденията си в "знак на солидарност с тежкия живот на българите" за срок от 6 месеца.

Десислава Атанасова от ГЕРБ обаче поиска прегласуване.

"Моля за повторно гласуване, тъй като имаше народни представители от "Атака", които не се включиха в гласуването за намаляване на своите заплати. Само преди няколко дни от тази трибуна Волен Сидеров твърдеше, че ще предложи депутатите да получават минимална работна заплата. Искам прегласуване, за да може г-н Сидеров да се включи, защото в противен случай това е демагогия", заяви Атанасова.

След като седна на мястото си Десислава Атанасова бе набелязана от лидера на “Атака”, който тръгна застрашително към нея. Камерите в залата не успяха да предадат репликите, с които Сидеров се обърна към Атанасова.

До сблъсък не се стигна, защото квесторите застанаха между бившия здравен министър и лидера на “Атака”.

Сидеров обаче не се задоволи с обяснението си към Атанасова и обходи всички депутати на ГЕРБ, докато сипеше обръщения, които останаха неясни за журналистите. “Разходката” му приключи, когато колегата му Павел Шопов го завлече до сектора с местата на “Атака”.

След конфликта с Атанасова Сидеров и групата му демонстративно излязоха от пленарна зала.

#Волен Сидеров #Десислава Атанасова #ГЕРБ #"Атака" #Павел Шопов #Народно събрание #заплати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"