Краят на „бледия ездач“

Краят на „бледия ездач“
A A+ A++ A

„Фюрерът" Сидеров избра деня, в който България почита един от най-великите си синове, за да ни смая с поредния си безсрамно-грандомански цирк.

Хиляди се качиха пеша по стръмния път на поета и революционера Христо Ботев, за да се поклонят пред саможертвата му.

Водачът на националистите Волен Сидеров обаче избра да се появи на кон, заобиколен от гардове. Видяхме колко е далеч от идеала за „чиста и свята република", който си позволи да присвои.

Запазената му марка са кресливо проповядване на омраза по улиците и в парламента, побой над обикновен гражданин заради дребен пътен инцидент, набеждаване и изнудване на собствени партийни функционери, срамни сценки на борда на "Луфтханза", провокиране на ожесточени сблъсъци с молещи се мюсюлмани, оскверняване на чествания на исторически събития, повтарящи се обиди към чуждестранни дипломати, политическа търговия с уж врагове.

Тя превърна Сидеров в най-важния брокер в парламента и сложи началото на края му.

И най-големите му почитатели започват да осъзнават, че истинските патриоти не срамят родината си, работят за стабилността й, включително етнически мир, и се прекланят пред героите й. Истинските политици не предават избирателите си, колкото и да са ги маргинализирали.

Стара поговорка учи, че не е достатъчно да можеш да яздиш, трябва да умееш и да падаш.

#Христо Ботев #независимост #Околчица #герои #церемония #герой #връх #Волен Сидеров #Атака #националист

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »