Сидеров: ДПС вече не е инструментът на Анкара у нас

Сидеров: ДПС вече не е инструментът на Анкара у нас
A A+ A++ A

Геополитическата истина е, че ДПС вече не е инструментът на Анкара у нас. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който с гласа си осигури кворум, необходим за избора на кабинета „Орешарски" с участието на движението.

Лидерът на националистите в българския парламент смята, че предходното правителство на ГЕРБ е било „туркофилско" и „прегърнато с Ердоган". "Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган, който има претенцията да играе лидер на целия регион, е заложил на партията на Касим Дал", отбеляза Сидеров.

По думите му бившият депутат от ДПС, някога дясна ръка на Ахмед Доган, е "пряк продукт на турските служби и ислямизма, но не успяха да го вкарат в парламента". За тази информация относно Дал и неговата партия Сидеров внасял сигнали в ДАНС. В момента обаче службите ни имали само звена, които работят срещу Русия по васално задължение.

„Борисов също заложи на Касим Дал и го тикаше по всякакъв начин" отбеляза лидерът на партия „Атака". „След обвиненията, че съм луд, психопат, екстремист, фашист, сега ме обвиняват, че се прегръщам с ДПС", отбеляза лидерът на националистите.

Според Сидеров участниците в протестите през уикенда са нарушили закона с маршрута на протестното си шествие в София, а кметът Йорданка Фандъкова си е затворила очите, защото това е политическа поръчка на ГЕРБ.„Тези две партийки, чиито лидери трябваше да подадат оставка, защото не влязоха в парламента, днес ги вика Борисов", коментира Сидеров.

През 2009 г. Сидеров подкрепил правителството на ГЕРБ, дал им шанс, но те се провалили.

„Сега ще направя всичко възможно всичко да излезе наяве... Цветанов и Борисов така опорочиха властта, че ще е необходимо да се разнищи техния рекет, това как унищожиха българския бизнес, социалната сфера", добави Сидеров.

#Волен Сидеров #Атака #ДПС #Анкара #ГЕРБ #Бойко Борисов #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"