Хотел „Каза Бояна“ предлага перфектна комбинация от лукс, качествено обслужване и стойност

Хотел „Каза Бояна“ предлага перфектна комбинация от лукс, качествено обслужване и стойност
Хотел „Каза Бояна“ е идеално позициониран както за бизнес, така и за клиенти с цел почивка.
A A+ A++ A

Хотел „Каза Бояна“ предлага комбинация от лукс, качествено обслужване и стойност и на най-изисканите клиенти, които търсят подходящия хотел. Изцяло български, този луксозен хотел, излъчващ елегантност и чар, е разположен в идеалната част на София. С изглед към Витоша, хотелът се намира в най-красивата, спокойна и ефирна част на столицата.

Хотел „Каза Бояна“ е идеално позициониран както за бизнес, така и за клиенти с цел почивка, предоставящ лесен достъп не само до главните търговски и индустриални райони, но и до институциите. Хотелът предлага стилен интериор и забележително гостоприемство и поддържа луксозни съоръжения и широка гама от екстри, които бизнес туристите харесват. Първокласното персонално обслужване, както и просторните стаи допринасят за едно незабравимо преживяване. Бутиковият хотел „Каза Бояна“ разполага със стилен ресторант, който се отличава с изтънчената си кухня и първокласно меню от напитки и ястия.

Уникалният ни екип се грижи за пълното удовлетворяване на нуждите на ценените от нас гости. Нашият отзивчив и професионален персонал – включително портиери, камериери, рум сървис сервитьори – е изцяло отдаден на стремежа да задоволи желанията Ви, като не се щадят усилия, за да направят Вашия престой в „Каза Бояна“ незабравим.

Хотелът е само на 11 мин. от центъра на София и Националния дворец на културата и на 20 мин. път с кола от летището. Бутиковият хотел „Каза Бояна“ е точно до Боянската църква, която е в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО, и на няколко крачки от Националния исторически музей.

Хотелът предлага 14 впечатляващи луксозни стаи и 2 по-малки апартамента, които предлагат простор, лукс, комфорт, както и великолепна гледка към Витоша или панорамна гледка към София. Хотелът предлага програма за VIP обслужване и изключително бутиково преживяване на много конкурентни цени. Всички стаи са оборудвани с електронно заключване на вратите, централна климатизация, сателитна и кабелна телевизия, високоскоростен Internet, директна телефонна линия и сейф.

Хотелът е разнообразен и луксозен: стандартите ни са безкомпромисни, а обслужването – VIP. Ако търсите своето място за бизнес пътуване, от което да останете с незабравими спомени, няма да се разочаровате, ако направите резервацията си при нас. Нашият любезен персонал ще Ви посрещне с усмивка и ще направи най-доброто, за да удовлетвори изискванията ви. Вие сте важни за нас!

Заповядайте в ресторант „Каза Бояна“

Ресторант „Каза Бояна“ комбинира класически и модерен стил и е мястото, където ще откриете изключителни съвременни италиански ястия, които ще Ви впечатлят със забележителната си изобретателност  и внимание към детайла. Менюто предлага голямо разнообразие от средиземноморска, интернационална и българска кухня, приготвена с голямо въображение от професионалния ни екип. Салонът е изискано обзаведен, със 70 места, а през лятото гостите могат да изберат нашата 60-местна градина. Опитът на нашия динамичен и млад екип, в комбинация с уменията му да подбере и използва най-добрите продукти, предлагани на пазара, ще удовлетвори и най-изтънчения ни вкус, ще накара гостите ни да се почувстват специални и ще гарантира тяхното добро настроение. Можете да прекарате няколко незабравими часа тук, да се насладите на вкусни ястия и разнообразие от вина, както и да проведете неформална среща с приятел.
Каним Ви да разгледате селекцията от ястия, която предлагаме, и очакваме да Ви посрещнем отново!

Бизнес зала „Каза Бояна“

Хотелът предлага отлична бизнес зала, изцяло оборудвана с мултимедиен проектор, екран, флипчарт и безжичен Интернет, с капацитет от 16 места – идеалното място за частни срещи и конфиденциални разговори, изцяло изолирано от гостите и обществените пространства в хотела.
Спортен център „Каза Бояна“
Спортният център „Каза Бояна“ предлага на гостите фитнес уреди с ТВ екран, сауна и стая за масаж с голямо разнообразие от професионални процедури, предлагани от нашите терапевти.

Бутик хотел „Каза Бояна“ София, кв. Бояна ул. „Иваница Данчев“ 23 тел. хотел: 02 80 50 800, 0885 449 994 факс: 02 80 50 805

www.casaboyana.com

www.restaurantcasaboyana.com

#хотел #лукс #бизнес #почивка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от 4Seasons
Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"