Bellevue Apartments в Керамоти – идеалната почивка

Bellevue Apartments в Керамоти – идеалната почивка
Bellevue Apartments в Керамоти предлага идеални условия за семейна почивка на море.
A A+ A++ A

Керамоти е сред  най-добре запазените тайни на Северна Гърция. С огромните площи от фин златист пясък и тюркоазеносините кристално чисти води на Егейско (Бяло) море, със своите тихи улици, далеч от шума на пренаселените курорти, това е идеалното място за семейна почивка с деца на море в Гърция. Без преувеличение може да се каже, че тук е може би най-хубавият плаж на Балканите!

Когото и да попитате в Керамоти за хотели в Гърция, ще ви каже, че перлата на курорта е Bellevue Apartments. Това не е класически хотел, а малък комплекс от нови и комфортни апартаменти, само на 50 м от разкошен плаж, в най-тихата част на Керамоти. Управлява се от собствениците - гостоприемно българско семейство, а и персоналът е изцяло български!

Комплексът се състои от 16 апартамента: пет двустайни, шест тристайни и пет съвсем нови мезонета (тип „еднофамилна къща“), намиращи се в три сгради, отстоящи на по 50 м една от друга. В първата, наречена Villa Bellevue, има два тристайни тип 1 и един двустаен. Във втората, Bellevue Аpartments, има четири двустайни и четири тристайни (по два от тип 2 и тип 3). В третата сграда са разположени петте мезонета. Във всеки един от апартаментите има безплатен интернет, като всекидневната е снабдена с кухненско оборудване, трапезария и 37-инчов LCD телевизор със сателитна телевизия.

#Керамоти #Гърция #МОРЕ #плаж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от 4Seasons
Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"