Протест срещу министрите на Орешарски в 19 часа

Протест срещу министрите на Орешарски в 19 часа
Досега 2150 души са потвърдили, че ще присъстват. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Група във „Фейсбук“ - „Не сме съгласни хора на мафията да стават министри на страната ни“, организира в 19 часа във вторник протест срещу предложеното от номинирания от Коалиция за България за министър-председател Пламен Орешарски правителство. Сборното място, както на повечето предишни протести, е Орлов мост.

„Стана известен съставът на кабинета „Орешарски“... Министър на културата - изпълнителният директор на ЦекоМиневБанк, министър на транспорта - ТИМ-аджийска подлога с въздухоплавателната мафия, а министър на инвестиционните проекти - мистър „Дюнигейт“, гл. архитрактор на Несебър...“, се казва на страницата на организаторите.

Гневът бе насочен най-вече към архитект Тихолов, чиято кандидатура бе оттеглена тази сутрин. Според организаторите Тихолов е сред любимите проектанти на местната власт и на богати бизнесмени по морето – той е автор на общия устройствен план на Царево, на общия устройствен план на Бургас, на ред подробни устройствени планове, сред които този за... проекта за хотел върху пясъчни дюни в Несебър.

Досега 2 150 души са потвърдили, че ще присъстват.

На същата страница участници в инициативата протестират и срещу възможността да бъде върнато тютюнопушенето в заведенията.

#"Фейсбук" #Пламен Орешарски #Орлов мост #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"