Двама загинали и петима ранени в престрелка като в екшън в Тексас

Двама загинали и петима ранени в престрелка като в екшън в Тексас
В пикапа на нападателя полицаите са открили автомат, пистолет и стотици патрони.
A A+ A++ A

Една жена загина, а други петима са ранени, след като шофьор откри огън по случайни хора от автомобила си в окръг Кончо в американския щат Тексас. По-късно нападателят е бил ликвидиран от полицията, предаде Ройтерс.

Сред ранените има и полицай. Загинала е 41-годишната Алисия Торес. Тя е била застреляна в автомобила си. Мотивите за касапницата засега са неизвестни.

В пикапа на нападателя полицаите са открили автомат, пистолет и стотици патрони.

Стрелецът е на 23 години.

Първият инцидент е станал около 04:40 часа, когато заподозряният е открил огън по автомобил близо до град Идън, ранявайки жена, която по-късно е била хоспитализирана.

Малко по-късно нападателят е ранил още двама души, докато те са седели в автомобила си пред магазин в Брейди. После той се е върнал в Идън, където е подложил на обстрел още един автомобил и е ранил още един човек. Тримата ранени са прегледани и пуснати за домашно лечение.

Около 06:00 часа Торес е била намерена убита в колата си в Еола. Около 15 минути по-късно шерифът на окръг Кончо - Ричард Доейн, засича заподозряния на автомагистрала северно от Идън. При избухнала престрелка шерифът е ранен, а нападателят ликвидиран, се казва в съобщение на местните органи на реда.

Според очевидци на трагедията престрелките са били като в холивудски екшън.

#Тексас #престрелка #стрелба #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници